archievedspam Γενική Συζήτηση
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 16 από 32 • Μοιραστείτε
Σελίδα 16 από 32 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32
archievedspam Γενική Συζήτηση
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
[sls]
Γενική Συζήτηση.[/sls]
[sls]
Information Forum GR έγραψε:Παρακαλούμε να απαντάτε πάντοτε με βάση τους κανόνες του φόρουμ. Σε αυτόν τον τομέα το Spam δεν λαμβάνεται και τόσο σοβαρά υπόψιν εκτός και αν το παρακάνετε! Διαβάστε καλά τους υπόλοιπους Κανόνες για να μην βρεθείτε εξ' απροόπτου!
Η Διαχείριση.
Γενική Συζήτηση.[/sls]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sherlock H. στις Δευ 27 Οκτ 2014 - 15:55, 5 φορές συνολικά
Απ: archievedspam Γενική Συζήτηση
Marios έγραψε:Όχι. Έχω ώρες που ξύπνησα. Διαβάζω αλλά είμαι και άρρωστος. Με κόλλησε ο φίλος μου και τώρα υποφέρω πάλιιιι..
αποτι βλεπο μαριε δεν εχεις καλα ενιμερομενο το antivirus σου και γιαυτο σου ερχοντε
atozak- Ενεργό Μέλος
aimilios έγραψε:Επιτέλους Έβρεξε Για 5 Λεπτά!!!!
Nαι και εδώ έβρεξε για 5 λεπτά αλλά λίγα πράματα. Σα να ψιχάλιζε ήταν..
καλημερα σας. μη ανισιχιτε ολος ο χυμονας μπροστα μας ειναι πολες βροχες θα δουμε
atozak- Ενεργό Μέλος
μαριε ειδα απο το προφιλ μου οτι εχο το U4 ενο εσυ το U1 αναροτιεμε πιοι ειναι στην προτη 10δα
atozak- Ενεργό Μέλος
Καλησπερα Παιδια!
Εχω Προβλημα Με Το Λαπτοπ Γιαυτο Δεν Μπενω. Ερχωμαι και Κουρασμενως Απο Την Δουλεια Αστα Να Πανε Καλυτερα. Sory ε?
Εχω Προβλημα Με Το Λαπτοπ Γιαυτο Δεν Μπενω. Ερχωμαι και Κουρασμενως Απο Την Δουλεια Αστα Να Πανε Καλυτερα. Sory ε?
aimilios- Ενεργό Μέλος
Marios έγραψε:Kαλησπέρα! Αιμίλιε σου άλλαξα υπογραφή! Σου αρέσει!
Καλησπερα Μαριε Μου!!!!! Νε!!!!!!!!!!!!!!!!
aimilios- Ενεργό Μέλος
aimilios έγραψε:Καλησπερα Μαριε Μου!!!!! Νε!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι που σου άρεσε!
καλημερα σε ολους αιμιλιε σευχαριστω για τον κοπο σου τορα εχο απλα να βρο τροπο να το κατεβασο ιτε εδο με το pc μου ιτε σε ιντερνετ καφε
atozak- Ενεργό Μέλος
καλημερα μαριε .ευχαριστο τον αιμιλιο που μου εστιλε το torrent και κατεβασα ολη την δισκογραφια του jean michel jarre. αγαπιμενοσ μου καλητεσνις ιλεκτρονικης μουσικης. ( με αυτον μεγαλοσα και θαυμαζα πραματα και εφφε που εκανε και τορα ξερω πος γινοντε .αλλα τοτε εμενα με το στομα ανιχτο)
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλημερα σε ολους αιμιλιε σευχαριστω για τον κοπο σου τορα εχο απλα να βρο τροπο να το κατεβασο ιτε εδο με το pc μου ιτε σε ιντερνετ καφε
Καλησπέρα Σας!
Τα Κατάφερες Άγγελε?
aimilios- Ενεργό Μέλος
καλησπερα σου βεβεος μου πιρε 6 οριτσες μα το κατεβασε προσθεσα και ενα δικο μου του jean michel jarre μετα το εγραπσα σε dvd-rdl και τορα ειναι στην σιλογι μου ενοιτε πος ειμαι stby αν βρο και αλλα που δεν τα εχο να τα βαλο
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:καλησπερα σου βεβεος μου πιρε 6 οριτσες μα το κατεβασε προσθεσα και ενα δικο μου του jean michel jarre μετα το εγραπσα σε dvd-rdl και τορα ειναι στην σιλογι μου ενοιτε πος ειμαι stby αν βρο και αλλα που δεν τα εχο να τα βαλο
Χαίρομε Άγγελε! Για Ότι Θες Εδώ Είμαι Εγώ.
Ηταν Πολυ Μεγαλο Και Δεν Θα Μπορουσα Να Στο Εστελνα Γιαυτο Σου Εστηλα Το Λινκ
Ηταν Πολυ Μεγαλο Και Δεν Θα Μπορουσα Να Στο Εστελνα Γιαυτο Σου Εστηλα Το Λινκ
aimilios- Ενεργό Μέλος
ειμουν αποφασισμενος αν δεν κατεβενε. να πιγανα σε ιντερνετ καφε ( για πιο γριγορι συνδεσι) αλλα σε 6 οριτσες ειταν κατο. το εβαλα με το m torrent που εχο σε portable. και η πλακα ειναι οτι δεν προσεξα τον χρονο ( ειδα ποσο ιδι εχει κατεβη) ελεγε 16 λεπτα ( μπραβο ταχιτιτα λεο) μετα ειδα τον χρονο που απομενη 6 ορες και κατι ψιλα
atozak- Ενεργό Μέλος
atozak έγραψε:ειμουν αποφασισμενος αν δεν κατεβενε. να πιγανα σε ιντερνετ καφε ( για πιο γριγορι συνδεσι) αλλα σε 6 οριτσες ειταν κατο. το εβαλα με το m torrent που εχο σε portable. και η πλακα ειναι οτι δεν προσεξα τον χρονο ( ειδα ποσο ιδι εχει κατεβη) ελεγε 16 λεπτα ( μπραβο ταχιτιτα λεο) μετα ειδα τον χρονο που απομενη 6 ορες και κατι ψιλα
Στο Σπιτη Οχι Σε Ιν....Καφε. Χαιρομε Που Τα Καταφερες.
aimilios- Ενεργό Μέλος
Σελίδα 16 από 32 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32
Προτού δημοσιεύσετε κάτι, βεβαιωθείτε ότι διαβάσατε τους Όρους Χρήσης της σελίδας!
inforumgr :: Αρχείο :: Αρχεία :: Αρχείο Παλιών Ετών
Σελίδα 16 από 32